Om mig

Jag heter Annelie Balogh och jag tror på människans unika förmåga att vilja utvecklas och gå vidare i livet för att må bra. Jag är också övertygad om att vi alla både mår och presterar bättre om vi känner oss betydelsefulla, kompetenta och omtyckta.
Jag brukar säga, – det finns bara en av oss så varför inte vara dom vi är!

Min nyfikenhet på livet och längtan efter att lära känna mig själv, hur jag fungerar och beter mig i olika situationer och varför, har bidragit till studier med fokus på ämnen och områden som ingår i individ- samt grupputveckling.
Jag har dessutom en bred yrkeserfarenhet som bl a utbildare, projektledare, handledare, processledare, coach, organisations- och verksamhetsutvecklare och förändringsledare.
Intresset för djur och natur har funnit med mig sedan unga år och det har lett till att jag också jag studerat inom lantbruk och växtodling inför min nya roll som bonde och verksamhetsutvecklare på Wii Gård.

Genom åren har jag haft förmånen att möta många människor och grupper och då både barn, ungdomar och vuxna. Dessa mötena har lett till att jag idag vill dela med mig och erbjuda ett antal tjänster som kan bidra till andras utveckling och mående

Att dessutom få möjlighet att ta hjälp av djur samt vår vackra natur som ytterligare verktyg i den utvecklingen, är för mig en ynnest och glädje.

Välkommen att läsa mer om de tjänster jag erbjuder och kontakta mig för ett möte så berättar jag mer.
/Annelie Balogh